Over mij

 

Mijn naam is zoals mijn bedrijfsnaam al luid, Antoinette Bergwerf-Admiraal. Inmiddels alweer 31 jaartjes jong, getrouwd en mamma van 2 geweldige kids.  
 
Na jaren werkzaam geweest te zijn in de zorg en kinderopvang, ben ik me gaan toe leggen op de fotografie. Geen verassing voor velen want al van kinds af aan ben ik creatief bezig met knutselen, tekenen en fotograferen. Dolblij was ik toen ik na vele wegwerpcameraatjes ik mijn eerste echte camera kreeg, ik weet het nog goed een roze compactcameratje van een onbekend merk met toen nog fotorolletjes…
 
Zo’n 6 jaar geleden heb ik het roer omgegooid, van kinderdagverblijf naar fotozaak! Ik kocht een spiegelreflex camera en ging werken in een fotozaak. Hier deed ik kennis en ervaring op, ik mocht zelfs mee met trouwreportages! En hoe leuk is het dan als het bruidspaar een aantal van jouw foto’s uitkiest in het album, ik kreeg meteen complimenten voor mijn oog voor detail  en emotie en spontane foto’s.
 
In de loop der jaren heb ik mij verder ontwikkelt en technische kennis opgedaan. Betrokkenheid, creativiteit, oog voor detail, makkelijk in de omgang, perfectionistisch en gedreven zijn kernwoorden die ik vaak terug hoor na een fotosessie of reportage.
 
Uiteraard geen moment spijt gehad van mijn keuze om het roer om te gooien… Ik geniet met volle teugen van mijn werk. Van de pasgeboren baby’tjes die ik al zo snel mag fotograferen voor een door mij ontworpen kaartje, naar de geweldigste kinderen ieder zijn eigen plaatje spontaan zoals die is, naar 2 dolverliefde mensen die elkaar voor eeuwig trouw beloven… Elke keer een nieuwe emotie, nieuwe herinneringen, nieuwe uitdaging.
 
Fotograferen is meer dan alleen maar foto’s maken, letten op details,  betrokken zijn en aanvoelen waar behoefte aan is, zorgen voor een mooie reportage!

Fotografie Antoinette Bergwerf