Leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die ik te bieden heb!

In de studio of op locatie…

Met mijn mobiele studio is het mogelijk te fotograferen op locatie. Ik neem  al mijn spulletje gewoon mee en bouw een studio in bijv.  uw woonkamer. Vooral met kinderen werkt dit erg prettig. Ze zijn lekker in hun eigen omgeving met hun eigen spulletjes bij de hand.
Ik neem rustig de tijd, relaxed maar gecontroleerd. De locatie geeft mij vaak inspirerende ideeën, zo wordt bijv. een mooie plaid die over de bank hangt een onderdeel van de shoot.
Soms vind de emotie en herinnering ook in de omgeving plaats en niet alleen voor het zwarte of witte doek. De interactie tussen vader en kindbij het nog even snel verschonen van de luier. Of de voldane blik van baby naar moeder wanneer die nog even zijn buikje vol heeft gedronken. De details in een kraamkamer, mijn gedachten staan nooit stil.
Mocht u toch liever bij mij thuis komen of bent u te klein behuisd, is dit uiteraard ook geen probleem.
Een fotoshoot duurt gemiddeld 1 uur. Tussendoor mag nog een keer van kleding en achtergrond gewisseld worden.
Spijkerkleding met wit bij een witte achtergrond en spijkerkleding met zwart bij een zwarte achtergrond is erg mooi. Maar ook felle kleuren doen het erg goed, het liefst zo effen mogelijk. Drukke printjes leiden alleen maar af. Schoenen en sokken blijven liever achterwege, gewoon lekker op blote voeten.
Na de fotoshoot worden de foto’s bewerkten geselecteerd. Na +/- 2 weken worden de foto’s via mail getoond. Er mogen 3 afdrukken 13x18cm en 1 afdruk 20x30 afdruk gekozen worden. Wanneer de afdrukken binnen  zijn worden de foto’s met de dvd met geselecteerde bestanden bij u afgeleverd.
Een fotoshoot kost 85 euro per gezin. Wanneer u met de familie (meerdere gezinnen op de foto wilt) betaald u 85 euro per gezin, en krijgt u 2 extra 13x18 afdrukken per gezin extra!